Profil

Ide · Prototype · Produkt

Prototype ApS er et konsulentfirma med speciale i løsning af elektronik- og softwareopgaver. Vi udvikler produkter med vægt på et professionelt og gennemarbejdet design, både på de mere tekniske specifikationer af hardware og software, og også på helheden og brugeroplevelsen af det færdige produkt. Prototype ApS er startet i 2012 og har siden løst mange opgaver, heriblandt et meget avanceret medicoapparat til neuroforskning og en interaktiv legeplads til børn på danske biblioteker. Vi har stor ekspertise i at løse opgaver hurtigt og effektivt og ved brug både nye og etablerede teknologier. Vi er et lille effektivt team, som arbejder med passion og engagement. Derfor kan vi tilbyde de bedste løsninger, både hurtigt og til en den helt rigtige pris.

I Prototype ApS brænder vi for at skabe den enkle og velfungerende løsning. Vi lægger vægt på at produkter skal kunne bruges effektivt til deres formål. Det indebærer at vi tænker meget over de ideer der er på tegnebrættet, og ikke blindt løber ud af en tangent. Vores erfaringer og uddannelse komplementerer hinanden godt, og er et ideelt fundament til at udvikle integrerede løsninger. Vi arbejder agilt og altid med øje for teknologiens næste skridt. Således kan vi lynhurtigt komme fra ide til en prototype, og videre til et færdigt produkt. Nøgleordene er enkelthed og behov. Enkelhed sikrer hurtig udvikling, færre problemer og let fremstilling. Behov sikrer at produktet fungerer i praksis, derfor evaluerer vi konstant brugskriterier og den tænkte sammenhæng.

Prototype ApS

Prototype ApS består af Kristoffer Andersen, uddannet fra DTU i 2013.

The project became an example of how agile entrepreneurs can manage to deliver sophisticated state-of-the-art equipment in a time-frame, not believed possible by industry leaders.

Kristoffer Andersen

Kristoffer Andersen

Software Design, M.Sc, Embedded Systems Engineering

Kristoffer har stor passion både for software og hardware. Han begår sig således hjemmevant i udvikling, som kombinerer disse to områder. Han er ekspert i computerarkitektur og har indgående erfaring med design af mikroprocessorer, indlejrede systemer og specialbyggede systemer til store datamængder. Kristoffer brænder for, at skabe software der er intuitivt og effektiv i sammenhængen, og har et særdeles skarpt øje for funktioners brugervenlighed.

+45 27 21 10 60