Profil

Ide · Prototype · Produkt

Prototype ApS er et konsulentfirma med speciale i løsning af elektronik- og softwareopgaver. Vi udvikler produkter med vægt på et professionelt og gennemarbejdet design, både på de mere tekniske specifikationer af hardware og software, og også på helheden og brugeroplevelsen af det færdige produkt. Prototype ApS er startet i 2012 og har siden løst mange opgaver, heriblandt et meget avanceret medicoapparat til neuroforskning og en interaktiv legeplads til børn på danske biblioteker. Vi har stor ekspertise i at løse opgaver hurtigt og effektivt og ved brug både nye og etablerede teknologier. Vi er et lille effektivt team, som arbejder med passion og engagement. Derfor kan vi tilbyde de bedste løsninger, både hurtigt og til en den helt rigtige pris.

I Prototype ApS brænder vi for at skabe den enkle og velfungerende løsning. Vi lægger vægt på at produkter skal kunne bruges effektivt til deres formål. Det indebærer at vi tænker meget over de ideer der er på tegnebrættet, og ikke blindt løber ud af en tangent. Vores erfaringer og uddannelse komplementerer hinanden godt, og er et ideelt fundament til at udvikle integrerede løsninger. Vi arbejder agilt og altid med øje for teknologiens næste skridt. Således kan vi lynhurtigt komme fra ide til en prototype, og videre til et færdigt produkt. Nøgleordene er enkelthed og behov. Enkelhed sikrer hurtig udvikling, færre problemer og let fremstilling. Behov sikrer at produktet fungerer i praksis, derfor evaluerer vi konstant brugskriterier og den tænkte sammenhæng.

Prototype ApS

Prototype ApS består af Lasse Hansen, uddannet fra DTU i 2009.

Lasse Hansen

Lasse Hansen

Analog og digital hardware Design, B.Sc, Electronics Engineering

Lasse er en ildsjæl der brænder for produkter med integreret elektronik. Han ser løsninger der er enkle, hvor andre ser komplekse problemer. Med mere end 20 års erfaring i udvikling af elektronik har han en bredt funderet viden om alt fra simple analoge designs til store systemer med avancerede FPGA løsninger og embedded software. Hans energiske og grundige person holder ham opdateret med udviklingen, på et elektronikmarked i konstant bevægelse.

+45 21 84 96 26