Collct8

Collct8 er en ultra støjsvag nerveforstærker, dataopsamler og stimulator, udviklet til Københavns Universitet

Kompatibel

Collct8's headstages kan tilsluttes NeuroNexus multikanal elektroder. Mål op til 64 kanaler i et enkelt headstage.

Stimulation

Via software kan det nemt vælges hvilke af de 256 elektroder der skal stimuleres på.

Standard interface

Collct8 bruger USB2.0 som tilslutning til computeren. Her overføres data fra alle 256 kanaler vha. den medfølgende software.


Op til 256 High Performance Inputs

Collct8 er en dataopsamler bygget til at måle på nerveceller. Den består af en nerveforstæker, opsamlingssoftware og en nervestimulator. Den har op til 256 simultane målekanaler, som lagres på en computer.

Et Headstage

Du kan ændre antallet af inputs så det passer til dit behov. Du behøver ikke starte med 256 kanaler. Collct8 består af 8 modulkort med 32 kanaler på hver. Start med et modul og forøg antallet senere, hvis det skulle blive nødvendigt.

Vi har designet Collct8 til at være ekstrem støjsvag. Derfor bruger vi for eksempel ikke analog multiplexing, men har 256 dedikerede inputs. Det betyder også vi har ægte simultan sampling af kanalerne.


Valgfri stimulerings output

Hver eneste af the de 256 kanaler kan indstilles til også at være et stimulations output. Det betyder at du kan stimulere nervevæv præcis samme sted som du måler.

Du styrer hvor og hvornår du vil stimulere, og med hvilken strøm. På hvert headstage kan 4 kanaler stimulere samtidigt, men du kan vælge imellem 32. Det ene øjeblik måler en kanal nervepulser, det næste stimulerer den samme nerve.

I det medfølgende software kan du definere og gennemse stimulationssekvenser.


TTL Synkronisering

Collct8 understøtter ekstern synkronisering via TTL. Dette betyder at du kan tilslutte synkroniserings pulser fra andet udstyr. Derved kan du synkronisere ekstern stimuli og respons optaget på Collct8.


Software med omtanke

Producenter af specialfremstillet hardware, giver sjældent samme opmærksomhed til software. Vi ved at software ofte er indgangsvinkelen til hardwareudstyr, og derfor lægger vi meget vægt på softwaren.

Til Collct8 medfølger softwaren Stimeasure. Stimeasure er designet til at levere effektive og fleksible arbejdsgange. Hver eneste kommando har en tastaturgenvej, hver enkelt indstilling kan gemmes i presets og alle dele af programmets tilstand huskes fra gang til gang. Vi gemmer ikke indstiller væk i besværlige wizard dialoger, eller under-menuer. Vi fokuserer på at du kan nå alle indstillinger og kommandoer hurtigt og enkelt.

Vi har arbejdet hårdt på at få softwaren til at være helt rigtig. Og på at få den til at køre på din ynglings platform, om det så er Window, Mac eller Linux.